Vít Endler
Spread the love

O víkendu byla spuštěna nová mobilní aplikace crowdfundingové platformy Fingood, která umožňuje investorům rychle investovat a spravovat své portfolio přímo z mobilu, včetně propojení s bankovní aplikací. Fingood si tak upevňuje pozici v technologii.

„Řada našich investičních příležitostí je vyprodána během pár minut. Nová mobilní aplikace je proto především o jednoduchosti a rychlosti. Investoři mohou investovat snadno a rychle během několika vteřin a mají všechny potřebné informace kdykoli k dispozici,“ vysvětluje generální ředitel Fingoodu Vít Endler.

Kromě jednoduchého investování na několik kliknutí získávají klienti detailní přehled svého portfolia i snadné nabíjení investorské peněženky přes vlastní bankovní aplikaci. „Aplikaci budeme postupně dále rozvíjet, v rámci technologických novinek nás čeká i spousta nového v investorské peněžence. A chceme také zjednodušit proces, který umožní investovat nejen fyzickým osobám, ale i malým firmám,“ dodal Vít Endler s tím, že aplikace má po několika dnech provozu již přes tisíc stažení.

I technologické novinky mají přispět k pokračujícímu rychlému růstu Fingoodu. Platforma má pro letošek ambiciózní růstové plány. V loňském rekordním roce jejím prostřednictvím investoři do českých firem investovali téměř miliardu korun. Letos by platforma ráda přesáhla 2miliardovou hranici, což bude mj. více než za šest let dosavadní činnosti dohromady.

Fingood bude i v letošním roce spoléhat na dobře zajištěné investice s atraktivním výnosem, loni průměrný výnos přesáhl 11 procent.  „Právě vysoké zhodnocení při zachování velmi nízkého rizika je rozhodujícím faktorem našeho rychlého růstu. Při srovnání s konzervativními produkty umíme nabídnout výrazně vyšší zhodnocení, navíc s pevnou úrokovou sazbou po dobu až tří let. V letošním roce, kdy zřejmě začnou klesat úrokové sazby, se tato naše výhoda ještě zvýrazní,“ dodal Vít Endler.

 

 

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *