Spread the love

Volkswagen Financial Services oznámil změny ve svém vrcholném manažerském týmu: vedoucím Fleetového prodeje byl jmenován Jiří Olša, jeho dosavadní post v čele Dealerského prodeje a remarketingu převezme Petra Padolsky.

Jiří Olša, který na různých manažerských pozicích v rámci VWFS pracuje od roku 2013, přebírá vedení fleetového oddělení od Jana Pařízka, jenž odchází na jinou pozici v rámci koncernu Volkswagen.

O svých cílech říká:

Fleetoví klienti dlouhodobě tvoří největší klientský segment a jejich podíl se bude nadále zvyšovat. Je pro mě klíčové, abychom v naší společnosti všechny produkty, procesy a systémy nadále rozvíjeli s ohledem na vývoj trhu. Díky našim zkušenostem a široké produktové nabídce poskytující komplexní řešení mobility, chceme být první volbou pro všechny fleetové klienty, kteří zvažují financování své flotily, a to ať už formou operativního leasingu, standardního úvěru či úvěru s poslední nerovnoměrnou splátkou.“

Také Petra Padolsky pracuje ve společnosti Volkswagen Financial Services bezmála deset let. Ke své dosavadní pozici vedoucí Korporátního financování a dealerské sítě nyní přebírá vedení Dealerského prodeje a remarketingu.  Spektrum svých odpovědností tak rozšíří o řízení obchodu v oblasti soukromých zákazníků a malých a středních podniků.

„V roli vedoucí Dealerského prodeje se chci dominantně zaměřit na prohloubení a kvalitu vztahů s koncernovou dealerskou sítí, inovace v rámci řízení prodeje, rozvoj a navýšení výkonu v oblasti financování ojetých vozů a SME segmentu, a také na využití potenciálu vozů z našeho remarketingu. Pro naše klienty chceme i nadále přinášet značkové financování nejvyšší kvality s širokou možností doplňkových služeb a výhod,“ říká Petra Padolsky.

„Věřím, že spojení jednotlivých klíčových týmů zodpovědných za dealerský prodej v rámci mého oddělení přinese ty správné synergie, které nám společně pomohou těchto cílů dosáhnout.“

„Mám radost, že obměna našeho topmanažerského týmu proběhla v režii právě těchto našich dvou velmi zkušených a zapálených profesionálů. Jsem si jistý, že přinesou další impuls pro posílení naší pozice lídra v oblasti financování mobility,“ říká Vratislav Strašil, jednatel a generální ředitel Volkswagen Financial Services.

„Zároveň bych chtěl poděkovat Janu Pařízkovi za jeho působení u nás a popřát mu mnoho úspěchů u značky Porsche, kam odchází.“

Jan Pařízek

Zdroj: Volkswagen FS

By admin

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *