Spread the love

Společnost 2Bminer zajišťuje prodej, provoz a servis strojů pro těžbu kryptoměn. Pro své klienty a partnery uspořádala únorový večírek,  jeho program nabídl řadu přednášek a panelových diskuzí osobností ze světa kryptoměn. Večer moderoval Petr Říbal z Evropy 2.

Jak platit, směňovat a držet BTC. Tak znělo téma diskuse, jejíž hosté byli hosté Kryštof Korč za společnost Confirmo s.r.o., jedinou českou kryptoměnová platební bránu působící na trhu již od roku 2014, Marek Kyrsch za již zmíněnou společnost Anycoin a Jakub Hlavenka za společnost 2Bminer.

Další diskuze se dotýkala tématu Digitalizace napříč obory a její integrace do financí v podání Tomáše Zadáka, grafického designéra, který je CEO společnosti Ler Digital Studio s.r.o. a Františka Vinopala, předsedy České kryptoměnové asociace.

Vzdělávací pásmo zakončila diskuze na téma BTC VS FIAT, Budoucnost BTC a ekologie.  Její hosté byli investor a podnikatel Alex Pilař, Dominik Stroukal, autor první české knihy o Bitcoinu, dále Jan Kohout, známý jako Johnny the bitcoiner a Marek Kyrsch, spoluzakladatel kryptoměnové směnárny Anycoin.

Součástí akce byla i tombola o hodnotné ceny. První cenou byla placená cesta s 2Bminer do hostingu, druhou cenou bylo Porsche 911 na víkend a třetí cenou byl 3x kupón na zapojení KS3 na 48 hodin. Po oficiálním programu následovala After party.

Partneři akce:

Anycoin

Anycoin: Největší česká kryptoměnová směnárna, která kromě nákupu, prodeje a bezpečného uložení kryptoměn nabízí nespočet inovativních služeb včetně Lightning Network plateb, vlastní aplikace, jednoduchého rozhraní a rychlé podpory v češtině.

Ler Digital Studio

Ler Digital Studio s.r.o.: Digitální agentura, která se zaměřuje na tvorbu webových stránek, mobilních aplikací a grafický design, poskytuje klientům kvalitní a moderní digitální řešení.

Česká kryptoměnová asociace

ČKMA, z.s.: Česká kryptoměnová asociace je sdružením uživatelů a podnikatelů v oblasti kryptoměn, reprezentující jejich společné zájmy.

Porsche

Porsche Centrum Praha: Největší prodejní a servisní zastoupení vozů Porsche v České republice nabízí kompletní servisní služby, prodej nových vozů a ojetých vozů se zárukou Porsche Approved.

Zdroj: Tereza Kubíčková

By admin

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *