Spread the love

ČSOB Leasing  se stal partnerem Národní rozvojové banky (NRB) právě vyhlášeného programu ZÁRUKA ELEKTROMOBILITA. Ten podporuje české podnikatele při nákupu elektromobilů a dobíjecích stanic. Nový program podpory nyní vstoupil do další fáze.

Cílem programu je podpořit modernizaci vozových parků podnikatelů prostřednictvím finančních příspěvků a také poskytnutím záruk ke zvýhodněnému úvěru od leasingové společnosti či banky.

ČSOB Leasing nabízí podnikatelům kompletní financování elektromobilu s využitím všech výhod tohoto programu a poskytuje úvěrové financování s výhodným pojištěním ve splátkách.

„Jsme hrdí na to, že můžeme být součástí této důležité iniciativy a podporovat české podnikatele v oblasti elektromobility. Spolupráce s Národní rozvojovou bankou nám umožňuje nabídnout našim klientům atraktivní řešení pro nákup elektromobilů a dobíjecích stanic, přičemž jim pomáháme snižovat náklady i uhlíkovou stopu a zvyšovat jejich dostupnost,“ dodává Josef Vajsejtl, předseda představenstva a generální ředitel ČSOB Leasing.

Zdroj: Petr Milata
Mluvčí skupiny ČSOB

By admin

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *