Spread the love

Komerční banka se dohodla na spolupráci s Cameronem Hughesem, celosvětovým králem nejen sportovního fandění. Cameron Hughes dokáže svou pozitivní energií vytvořit atmosféru soudržnosti, nadšení a radosti, a to nejen při sportovních událostech, ale i v osobním životě.

Po celém světě se mu daří burcovat diváky, aby povzbudili svůj tým na cestě k vítězství. Totéž dokázal i v posledních týdnech v Česku, kde se všichni hokejoví fanoušci těší na domácí hokejový šampionát. Podpora v cestě za snem, cestě k úspěchu, společné sdílení radosti, ale také zájem o lední hokej a vše, co se kolem něj točí, spojuje Camerona s Komerční bankou. Proto s ním banka začala spolupracovat již v loňském roce s cílem zařadit ho do své reklamní kampaně, která startuje 1. března 2024. 

„Komerční banka dlouhodobě podporuje český hokej. S tímto sportem má svět bankovnictví mnoho společného.  V obou případech jde o fair play, týmovou spolupráci, ale také o vášeň a nadšení pro věc. Proto, když jsme vloni hledali tvář naší kampaně, byla volba Camerona Hughese jasná. Je úžasné, s jakým zápalem dokáže vyburcovat celý stadion k společnému povzbuzování na cestě k vítězství. U Camerona si navíc velmi ceníme i jeho přesahu mimo sportovní svět, jeho pozitivní energii je totiž možné přenést i do každodenního života a podpořit odhodlání svého okolí,“ říká Hana Kovářová, výkonná ředitelka pro Brand strategii a komunikaci Komerční banky.

Cameron Hughes není v Česku poprvé. Loni se na pozvání svých českých přátel z University of New York in Prague (UNYP) účastnil například kreativní konference TEDxUNYP. A právě zde vznikl základ spolupráce s KB. Řadu let se také zajímá o český hokej. Měl proto chuť zkusit si svou show na některém z hokejových zápasů v Česku. Jak Česká republika, tak český lední hokej mu jednoduše přirostly k srdci. „Český hokej má ve světě zvuk. Jarda Jágr, Dominik Hašek, David Pastrňák a další. Kdo by je neznal! Vždycky jsem chtěl poznat zemi, kde se rodí tihle mistři a vyzkoušet si, jak budou na moji show reagovat vaši fanoušci. A bylo to skvělé. Je tu úžasná hokejová tradice a skvělá fanouškovská základna. Lidé se chtějí bavit a sdílejí své emoce,“ říká Cameron Hughes.

Cameron Hughes se v Čechách zúčastnil hokejového zápasu extraligy mezi týmy Sparta Praha a Rytíři Kladno v pražské O2 Areně a také evropského mistrovství hokeje žen (Women’s Euro Hockey Tour) v Liberci, kde podpořil český ženský tým na utkání Česko – Finsko. 

„Jsem moc rád, že mi organizátoři na Spartě a v Liberci umožnili zatančit si v hledišti můj tanec radosti a zburcovat publikum k jásotu a fandění. Češi jsou skvělí fanoušci a hokej je pro ně životní radost“, dodává Cameron Hughes.

Komerční banka a Cameron Hughes vyznávají podobné hodnoty – podpora a fandění, společné odhodlání, radost a energie při dosahování velkých i malých cílů

Jak již bylo uvedeno, Cameron Hughes přijel do České republiky tentokrát pracovně – na pozvání Komerční banky. „Od loňského roku jsme probírali možnosti vzájemné spolupráce právě s ohledem na hodnoty, které s Cameronem sdílíme. Diskuzi a přípravy se podařilo dovést do úspěšného konce a dohodnout se na účasti Camerona Hughese na kampani Komerční banky, která startuje 1. března 2024,“ dodává Hana Kovářová z Komerční banky. 

Cameron Hughes se tak stane tváří jarní reklamní kampaně Komerční banky, která bude vyjadřovat společné odhodlání a podporu při dosahování menších či větších úspěchů. Kampaň bude k vidění v televizi, na outdoorových plochách, ale i na dalších reklamních nosičích.

CAMERON HUGHES: celosvětový král nejen sportovního fandění 

Již více než 30 let Kanaďan Cameron Hughes rozpaluje davy na sportovních akcích po celém světě. Jako jediný profesionální sportovní bavič svého druhu na světě vystoupil Cameron doposud na více než 1 500 akcích – včetně 2 olympijských her, pěti finále NBA, tří finále Stanley Cupu a tenisového turnaje US Open. Jeho neutuchající optimismus, nakažlivé povzbuzování a nespoutaný tanec potěšily a dodaly energii nic netušícím davům a uložily Cameronova nesmazatelného ducha do paměti více než 30 milionů lidí – často aniž by kdokoli věděl, kdo muž se slavnými tanečními pohyby ve skutečnosti je.

Ačkoli se Cameron specializuje na to, aby lidem pomohl prožít nefalšovanou radost a nadšení díky smíchu a uvolnění, jádro jeho příběhu je stejně tak o riskování, nabourávání společenských konvencí, snaze o maximální výkon a o „fandění“, jak se dostat dál a k vyšším cílům. Jeho neotřelá metoda propojování a inspirování davů se uplatnila nejen na největších světových sportovištích, ale také na firemních akcích pro některé z nejznámějších nadnárodních korporací, stejně jako ve filantropické a charitativní službě potřebným.

O svém životním příběhu vydal Cameron Hughes také knihu memoárů pod anglickým názvem „KING OF CHEER“. Kniha popisuje inspirativní příběh o vytrvalosti a víře v sebe sama, v němž Cameron líčí vrcholy i pády své neuvěřitelné cesty. Sám Cameron k tomu, co dělá, říká: „Doufám, že vás můj příběh inspiruje k tomu, abyste fandili o něco hlasitěji, usmívali se o něco víc, tančili o něco bláznivěji, podpořili svůj tým, nebáli se a hlavně, abyste VSTALI a stali se svým vlastním největším fanouškem. Jsem nadšený, že mohu tisícovkám lidí ukázat skutečnou sílu podpory a fandění.“

Když Cameron spustil svou show na tenisovém utkání US Open před zraky diváků, a hlavně tenisové jedničky Novaka Djokoviče, který sám nedokázal odolat Cameronově tanci a nechal se strhnout, dostalo se mu z jeho úst následujícího ocenění: „Jsi nejlepší tanečník. Jsi nejlepší tanečník v celém New Yorku. Dělej to, co děláš, kámo!“

Cameron toho za svůj život zažil opravdu mnoho. Mimo jiné si hrál na schovávanou a vyrůstal s budoucím kanadským premiérem Justinem Trudeauem, skvěle se bavil na afterparty s Princem po premiéře filmu Sesterstvo putovních kalhot. Zahrál si ve videoklipu Alanis Morissette, vyhodil Machine Gun Kellyho ze slavnostního průvodu Cleveland Cavaliers a účastnil se například natáčení seriálů Přátelé a dalších aktivit. K 30. výročí Cameronovy kariéry mu na oslavu přišel osobně pogratulovat kanadský premiér Justin Trudeau.

 

Related Post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *